Tarka koh

2011-10-24

sponsored links


Ritkán fordul elõ, hogy ha valamilyen ismeretlen receptet kipróbálok, és a végeredmény nem nagyon tetszik, akkor újabb variációját keressem, hiszen számtalan recept vár még kipróbálásra. Na de most...! Még a múlt héten találtam a Koh receptjét egy szerb blogban, ami azért is nagyon tetszett, mert annyit áradoztak róla. A múlt heti recept csak grízzel készült, nem is kevéssel. Leöntöttem a tejjel, ahogy írva volt, de valahogy nem volt az igazi. Mutatós volt, meg a kolléganõmnek is adtam belõle kóstolót, de nem voltunk túl lelkesek.

Nem hittem el, hogy ha valamit ennyien dicsérnek, az nekem ennyire ne jöjjön be, hiszen se tengeri herkentyû, se más, általam nem kedvelt alapanyag nincs benne. Nézegettem a Koh recepteket a különbözõ szerb és horvát oldalakon, és mindegyik más volt. Kezdett egyre jobban érdekelni. Volt recept csak búzadarával, volt liszt-búzadara keverékkel, volt sütõporral, sütõpor nélkül és volt, amelyik tarka volt. Ennél már csak a tojás-búzadara/liszt aránya tért el nem kis mértékben, a ráöntött tej mennyiségérõl már nem is beszélve. Így izgalmas megtalálni a jó arányokat, amit aztán a hétvégén ki is próbáltam. Elsõre sikerült egy olyan ...

Folytats a blogon ... alizkonyha.blogspot.com/2011/10/tarka...

sponsored links

Keres?s