Tarja füstölt sajttal, tojással, pesto-val
sponsored links
Színes-ízes sertéshúsétel sült paprikával
A sertéshúst egyáltalán nem szerettem gyerekkoromban. Sõt, semmilyen húst, amin egy kis darab zsírt is felfedeztem, inkább nem is ettem egyáltalán (nem volt nehéz vékonynak maradni ).
Mikor viszont félretettem a finnyásságomat, egyre inkább kedvelni kezdtem pl. a tarját, ami megsütve szerintem a legfinomabb húsfajta. Nem is könnyû kiszárítani, fokhagymával és rozmaringgal egyenesen verhetetlen (receptjeim itt).
A most következõ tarjás ételt már nem tudom mikor készítettem elõször, de annyira megszerettem, hogy azóta többször is nekiugrottam
Tarja sült paprikával, füstölt sajttal, vöröspesto-s tükörtojással
Hozzávalók 4 fõre:
6 nagy szelet csont nélküli tarja ...