Tarja füstölt sajttal, tojással, pesto-val

2015-03-31

sponsored links

DSC_4651s

Színes-ízes sertéshúsétel sült paprikával

A sertéshúst egyáltalán nem szerettem gyerekkoromban. Sõt, semmilyen húst, amin egy kis darab zsírt is felfedeztem, inkább nem is ettem egyáltalán (nem volt nehéz vékonynak maradni :) ).

Mikor viszont félretettem a finnyásságomat, egyre inkább kedvelni kezdtem pl. a tarját, ami megsütve szerintem a legfinomabb húsfajta. Nem is könnyû kiszárítani, fokhagymával és rozmaringgal egyenesen verhetetlen (receptjeim itt).

A most következõ tarjás ételt már nem tudom mikor készítettem elõször, de annyira megszerettem, hogy azóta többször is nekiugrottam :)

Tarja sült paprikával, füstölt sajttal, vöröspesto-s tükörtojással

Hozzávalók 4 fõre:

6 nagy szelet csont nélküli tarja ...

Folytats a blogon ... atetovaltlanykonyhaja.cafeblog.hu/201...

sponsored links

Keres?s