Tarja Dubarry módra (paleo)
sponsored links
Az elmúlt idõben Anna jóvoltából gyakran jött szembe velem a csoportban ez az étel. A vége az lett, hogy annyira megkívántam, hogy megcsináltam. :)
Hozzávalók 2 személyre:
2 nagyobb tarjaszelet
1-2 evõkanál zsír
egy kisebb karfiol fele
20 dkg Totu krém
1 tojás
8 dkg éven túl érlelt cheddar lereszelve
törött bors
só
A tarjaszeleteket kiveregetjük. Sózzuk, borsozzuk, majd a zsírban mindkét oldalán átsütjük. Tûzálló tálba rakjuk. Ráhalmozzuk a rózsáira szedett, sós lobogó vízbe 6-8 perc alatt megfõzött karfiolt. Leöntjük a tojással és a reszelt sajt felével elkevert, sóval, borssal ízesített totu krémmel. Megszórjuk a tetejét a maradék reszelt sajttal, végül 220 fokos sütõben addig sütjük, amíg a sajt szépen rápirul a tetejére. Cukormentes ecetes uborkával kínáljuk.
Többen kérdeztétek a ToTut és a tojásrudat hol lehet beszerezni. Itt tudtok érdeklõni.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!