Tarhonyás lecsó

2012-04-19

sponsored links

tarhonyás lecsó

Az alakja tökéletes, az arca szép. A haja természetes szõke, a derekáig ér, mindig leengedve hordja. Sokat dolgozik, mellette a doktoriját írja. Egy nagyvárosban lakik. A hozzá hasonló lányok rizstejet isznak, és folyton diétákról csicseregnek. De õ nem. Amikor legutóbb találkoztunk, egy ötliteres lecsókonzerv volt a kezében. Azt tudtam, hogy szereti a füstölt kolbászt, ezért olyan nagyon nem kellett volna meglepõdnöm, de mégis meglepõdtem. Ekkor röviden, a rá jellemzõ célratörõ tömörséggel és szabatossággal elmondta, hogy a lecsó az egyik gyengéje, és azt is elmondta, hogyan fõzi. Nekem a lecsó nem a  kedvencem, de ezek után nem tudtam megállni, hogy azonnal ki ne próbáljam. Félek, elvesztem, és mostantól én is odaleszek a lecsóért. Vagy tudjátok mit? Nem is félek.

Tarhonyás lecsó (2 személyre):

1 nagy fej vöröshagymát kockákra vágunk, és kevés szalonnazsíron, vagy olajon megdinsztelünk. Sózzuk, és hozzáadunk egy ujjnyi darab füstölt kolbászt, szintén apró kockákra vágva. Amíg párolódik, 3 paradicsom tetejét kereszt alakban bevágjuk, és egy üvegedényben leforrázzuk. Kb. 10 másodperc után a vizet leöntjük róla, és rövid állás után a paradicsomokat meghámozzuk, és felkockázzuk. 1 gerezd fokhagymát apróra vágunk, és a kolbászos vöröshagymához adjuk. Ízesítjük kevés ...


Folytats a blogon ... ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/201...

sponsored links

Keres?s