Tarhonyás hús borjúpörköltbõl
sponsored links
Nálunk az egész család nagyon szereti a tarhonyát, hol köretként készítem, hol tartalmas pásztortarhonyát vagy tarhonyás húst készítek belõle. Különösen borjúpörkölt alapon kedveljük, most éppen így készítettem.
Aznap készítettem, amikor a tökfõzeléket, ugyanis a férjem a tökfõzeléket nem annyira szereti, gondoltam egy befektetéssel kétféle ételt is készítek - tejszínes-kapros tökfõzeléket borjúpörkölttel és tarhonyás húst borjúpörköltbõl.
1 kg borjú lapockát apró kockára vágtam. Két fej új fõzõhagymát apróra vágtam kevés libazsírban megdinszteltem. Egy evõkanál fûszerpaprikát és egy evõkanál darált pirospaprikát adtam hozzá, majd azonnal a borjúhúst is. Megkapattam a húst, adtam hozzá 3 gerezd átnyomott fokhagymát, sóztam borsoztam és...
1 kg borjú lapockát apró kockára vágtam. Két fej új fõzõhagymát apróra vágtam kevés libazsírban megdinszteltem. Egy evõkanál fûszerpaprikát és egy evõkanál darált pirospaprikát adtam hozzá, majd azonnal a borjúhúst is. Megkapattam a húst, adtam hozzá 3 gerezd átnyomott fokhagymát, sóztam borsoztam és...