TARHONYÁS KARFIOLLEVES
sponsored links
/ZUPPA DI CAVOLFIORE CON LE PASTINE/
A recept a Mindmegette oldalarol szamazik, ahova Rachel irta le az elmenyeit es a receptjeit,
ott tetszett meg ez a leves. Csak nagyon picit valtoztattam rajta........ es nagyon koszonom,
nekunk nagyon izlett, hamarosan ujra fozom....
Hozzavalok:
1 kozepes fej karfiol rozsaira szedve
1 pohar tarhonya
so, bors, 1 pupos teaskanalnyi pirospaprika
csipetnyi orolt komeny
kis fej hagyma aprora vagva, 1 gerezd fokhagyma osszevagva
1 kapia paprika + 1 paradicsom kis kockara vagva
1 kis csokor friss petrezselyemzold
1 dl tejfel, 1 pupos teaskanalnyi liszt a habarashoz
Egy edenybe keves olajat ontunk, radobjuk a hagymat, majd a kapia paprikat,
es vegul a tarhonyat, par percig piritjuk.
A tuzrol lehuzzuk, hozzaadjuk a karfiolt es a pirospaprikat, atforgatjuk
a paprikas olajban a karfiolrozsakat, majd keves vizet ontunk ala es visszahuzzuk
a tuzre.
Megsozzuk es borsozzuk, keverunk rajta parat, es amikor a karfiolok mar atvettek
kicsit a paprika szinet, akkor ontjuk fel hosszabb lere, de meg akkor sem egeszen.
Ezutan beledogjuk a fokhagymat es a paradicsomot , megszorjuk komennyel, izles
szerint higitjuk, es puhara fozzuk.
A tejfellel es a liszttel behabarjuk a levest, egyet forralunk rajta, es boven megszorjuk
aprora vagott petrezselyemmel.
A recept a Mindmegette oldalarol szamazik, ahova Rachel irta le az elmenyeit es a receptjeit,
ott tetszett meg ez a leves. Csak nagyon picit valtoztattam rajta........ es nagyon koszonom,
nekunk nagyon izlett, hamarosan ujra fozom....
Hozzavalok:
1 kozepes fej karfiol rozsaira szedve
1 pohar tarhonya
so, bors, 1 pupos teaskanalnyi pirospaprika
csipetnyi orolt komeny
kis fej hagyma aprora vagva, 1 gerezd fokhagyma osszevagva
1 kapia paprika + 1 paradicsom kis kockara vagva
1 kis csokor friss petrezselyemzold
1 dl tejfel, 1 pupos teaskanalnyi liszt a habarashoz
Egy edenybe keves olajat ontunk, radobjuk a hagymat, majd a kapia paprikat,
es vegul a tarhonyat, par percig piritjuk.
a paprikas olajban a karfiolrozsakat, majd keves vizet ontunk ala es visszahuzzuk
a tuzre.
Megsozzuk es borsozzuk, keverunk rajta parat, es amikor a karfiolok mar atvettek
kicsit a paprika szinet, akkor ontjuk fel hosszabb lere, de meg akkor sem egeszen.
Ezutan beledogjuk a fokhagymat es a paradicsomot , megszorjuk komennyel, izles
szerint higitjuk, es puhara fozzuk.
A tejfellel es a liszttel behabarjuk a levest, egyet forralunk rajta, es boven megszorjuk
aprora vagott petrezselyemmel.