Tarhonya szaftosan
sponsored links
Életem egyik legnehezebben fotózható ételével találtam szembe magam. Sárgáspiros, hatázotlan körvonalú kis bogyócskák, nehéz jól kijönni belõle. Momentán ennyi telt tõlem. Viszont mióta tarhonyát készítek, eszem ágában sincs a hagyományos, lepirítom, vizet rá és kész módszert alkalmazni, azt meghagyom a menzára. Én leginkább magában fogyasztom, jó sok savanyú káposztával. Aki vega életmódot követ, de hiányzik a pörköltes íz, nagyon jó kis fogást kreálhat magának. Marhapörkölthöz is ezt használom és tarhonyáshúshoz is. Krémes, szaftos, kicsit tapadós. Nekem másnap az igazi, mikorra teljesen átérnek az ízek.
Hozzávalók:
25 dkg tarhonya
3 evõkanál Piros Arany
2 evõkanál vöröshagymakrém ...