Tarhonya szaftosan

2012-02-09

sponsored links


Életem egyik legnehezebben fotózható ételével találtam szembe magam. Sárgáspiros, hatázotlan körvonalú kis bogyócskák, nehéz jól kijönni belõle. Momentán ennyi telt tõlem. Viszont mióta tarhonyát készítek, eszem ágában sincs a hagyományos, lepirítom, vizet rá és kész módszert alkalmazni, azt meghagyom a menzára. Én leginkább magában fogyasztom, jó sok savanyú káposztával. Aki vega életmódot követ, de hiányzik a pörköltes íz, nagyon jó kis fogást kreálhat magának. Marhapörkölthöz is ezt használom és tarhonyáshúshoz is. Krémes, szaftos, kicsit tapadós. Nekem másnap az igazi, mikorra teljesen átérnek az ízek. 

Hozzávalók:

25 dkg tarhonya
3  evõkanál Piros Arany
2 evõkanál vöröshagymakrém ...

Folytats a blogon ... streatcorner.blogspot.com/2012/02/tar...

sponsored links

Keres?s