Takarékos menü
sponsored links
Gyerekkoromban, amikor fõleg hétvégén ettünk húst, és jóval takarékosabban éltünk, nagymamám nagyon rafináltan készített ilyen takarékos menüket. A levesben fõtt húst különféle mártásokkal tálalta. Akkor nem nagyon szerettem ezeket a mártásokat (meggy, kapor, torma, stb.), de amikor a levesben egyben megfõzött sertéshúst felszeletelte és a sütõben jó fokhagymásan fûszerezve megsütötte, azt már igen. Akkor még nem volt ilyen választék a fûszerkeverékekbõl és a Villámpácnak még a hírét sem hallottuk. Nem azt mondom, hogy pont olyan, mintha elõfõzés nélkül sütöttem volna meg, de takarékos megoldás, és ezekkel a villámpácokkal egész jó eredményt lehet elérni. A kedvenc fûszeres oldalasomat is elõ kell párolni a kuktában, és csak kenegetni grillezés közben a ...