Tagliatelle selymes gorgonzola mártással, pirított barna csiperkével

2011-11-28

sponsored links


Egyre több tésztaételt készítek, mióta sikerült a családommal beismertetnem, hogy nem csak a paradicsom alapú szószok ehetõek tésztával. Mit mondjak, nekem pedig éppen a paradicsomos tészták nem az elsõ számú kedvenceim. Így, hogy konszenzusra jutottunk, nem kell mindenkinek mindig másképpen elkészítenem még a tésztaételeket is. Rettenetesen élvezem, hogy 15 perc alatt különleges ízeket varázsolok a tésztára, már annyifélét vettem tervbe, hogy jegyzetelnem kell.

Most az erdei gombakrémlevesbõl maradt barna csiperkével terveztem valamilyen tejszínes szószt. Mivel elõre rákészültem, ezért vásároltam hozzá 12 dkg gorgonzola sajtot. A gorgonzola nem olcsó sajtféle, de ebbõl a kis mennyiségbõl 4-6 adag tésztára elégséges szósz készíthetõ.

A mártás nem bonyolult, azért ügyeltem részletekre: A gombát pedig a lehetõ legegyszerûbb módon akartam elkészíteni, mindenféle fûszerezés nélkül, a gombából a "tiszta" gomba ízt akartam a selymes, de karakteres ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s