T?R?S T?SKA LEVELEST?SZT?B?L
sponsored links
"?gy enn?k valamilyen s?tit " hangzik a felh?v?s ?s ha tartunk a h?t?ben leveles t?szt?t,
p?r perc m?lva m?r az asztalra tehetj?k a v?gyott ?des finoms?got. Az otthoni s?t?s nagy megk?nny?t?je a leveles t?szta, haszn?ljuk b?tran.
Hozz?val?k:
1 zacsk? r?g?s teh?nt?r?t r?gen 50 dkg volt mostan?ban m?r csak 45 dkg
vanilia
citromh?j megmosva, reszelve
cukor vagy cukorp?tl?, ?zl?s szerint
1 toj?s
f?l mar?k mazsola
pici s?
kev?s tej a ken?shez
tetej?re porcukor, aki sz?ks?gesnek tartja
A leveles t?szt?t vegy?k el? ?s szobah?m?rs?kleten hagyjuk felengedni.
A t?r?t tegy?k egy m?lyebb t?lba. T?rj?k bele a toj?st . Adjuk a t?r?hoz a van?li?t, s?t, reszelt citromh?jat, a megmosott, lecs?p?gtetett mazsol?t, ?s a cukrot. J?l keverj?k el a vill?val, hogy ne legyenek nagyobb darabok benne.
A t?szt?t csomagoljuk ki, hagyjuk a hozz?adott s?t?pap?roson ?s v?gjuk fel egyenl? kock?kra. A kock?k k?zep?re kan?llal tegy?nk annyi t?r?t, hogy a t?szta n?gy sark?t r? tudjuk hagyni. Ezut?n a k?sz t?sk?kat tejjel lekenj?nk ?s el?meleg?tett s?t?ben, a t?szta csomagol?s?n lev? utas?t?s szerint aranybarm?ra s?tj?k.