T?r?f?nk tk liszttel
sponsored links
Nagyon finom lett. Egy?ltal?n nem ?rz?dik rajta a teljes ki?rl?s? ?z, mert t?nk?lylisztet haszn?ltam. Igaz, hogy csak a liszt fel?t cser?ltem le, de akkor is jobb nek?nk. M?r van k?t t?r?f?nk is a blogon itt ?s itt, de azok nem di?t?sak. Sajn?lom, hogy vide?t nem tudok csatolni, mert nagyon j?pof?k, ahogy s?t?s k?zben forognak az olajban. Uzsonn?ra ett?k az idei cseresznye-meggy dzsemmel. Minden ?vben k?sz?tek, mert nagyon finom. Most telital?latnak bizonyult. Val?sz?n?leg ?t kellett volna t?rni a t?r?t, hogy ne maradjanak benne darabok, csak mixeltem, de nem volt ?rezhet?. Kicsit rusztikus a l?tv?ny ?gy.
Hozz?val?k:
35 dkg t?r?
10 dkg finomliszt
35 dkg t?r?
10 dkg finomliszt
10 dkg teljes ki?rl?s? t?nk?lyb?zaliszt
1 k?v?skan?l van?liaaroma
f?l csomag s?t?por
csipet s?
1 te?skan?l citromh?j
2 toj?s
f?l dl rum
1 ev?kan?l 1:4 ?des?t?
a s?t?shez b? olaj
1 k?v?skan?l van?liaaroma
f?l csomag s?t?por
csipet s?
1 te?skan?l citromh?j
2 toj?s
f?l dl rum
1 ev?kan?l 1:4 ?des?t?
a s?t?shez b? olaj
-
lekv?r vagy dzsem
Elk?sz?t?s: A hozz?val?kat elkeverj?k, majd botmixerrel selymes?tj?k. Olajat forr?s?tunk, ?s vizes k?zzel gomb?cokat form?zunk a t?szt?b?l. Akkor?k legyenek, hogy legal?bb 2/3 r?sz?ket ellepje az olaj. Addig s?tj?k, am?g sz?p barna sz?nt kapnak. ha nem forogn?nak, akkor vill?val seg?thet?nk nekik. Az?rt ne legyen t?l forr? az olaj, mert akkor a k?zep?k nem s?l ?t. Ki kell tapasztalni.