T-bone steak alacsony hõfokon, rózsaborsmártással
sponsored links
A szeletek nem olyan szépek, mint ahogyan a fõzõmûsorokban látom, csak olyanok, amilyeneket én házilag éppen "ki tudtam szedni" az állatból. De az íze... hmmm... mesebeli volt...
T-bone steak alacsony hõfokon, rózsaborsmártással
Hozzávalók 4 személyre: 4 nagy szelet T-bone steak, 2 csapott teáskanál só, 1,5 teáskanál ..., 1-1 teáskanál borókabogyó, koriander és szegfûbors, 4 evõkanál olívaolaj, 2 evõkanál ...;
a mártáshoz: 5 dkg vaj, 5 dkg liszt, 3 dl ..., 2 teáskanál rózsabors, 2 evõkanál konyak, só, bors, citromlé.
Elkészítése: A szemes fûszereket mozsárban megtörjük, összevegyítjük a sóval meg a borssal, és a keverékkel alaposan ...