Sütõtökös pitetortát habzsoló gyerekek

2011-11-08

sponsored links


Még szeptemberben olvastam egy nagyon tartalmas bejegyzést Krisztánál, aki rengeteg, jobbnál jobb sütõtökös receptet tett közkinccsé (és azóta is számos sütõtökös finomságot alkotott!). Nos akkor elmentettem néhány receptjét, és az emlékezetembe véstem a TOP3-at, amit mindenképpen meg akarok csinálni. Egy sütõtökös almás pitetortával kezdtem (októberben), ami Krisztánál õszi almás pite gazdagon néven vonult be a történelembe.

A pitetortát elkészítettem, és nagyon vártam, hogy készen legyen, mert még soha nem ettem sütõtököt süteményben. Ez a torta minden várakozásomat felülmúlta. A sütõtökös almás találkozás fantasztikusan finom volt. Az elsõ szeletet közösen megettük, majd egy szeletet elkezdtem fényképezni. Felesleges volt. A fiúk nekiestek a sütinek, hiába kértem õket, hogy amíg jók a fények, hadd fényképezzem le (20 hónaposnak fogalma sincs a fényviszony jelentésérõl, a 6 évest meg nem érdekli :).

De, ha bárki nekem nem hinne, akkor a következõ képek igazolják, hogy fiaimnak mennyire ízlett a torta. Fotózás közben valami hasonló "párbeszéd" zajlott le: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Kreativkonyha...

sponsored links

Keres?s