sütõtökfelfújt & a fõzés filozófiája
sponsored links
mostanában sincs elég idõm rendszeresen fõzni. viszont ha fõzök, akkor annak megadom a módját. most már szinte közhelynek számít, hogy lélek nélkül nem lesz jó az étel. ha hiányzik a jelenlét, nincs meg a csatorna, amin keresztül belefõzhetem magam. és minél tudatosabban veszek részt a folyamatokban, annál jobb lesz a végeredmény. tegnap összes lelkemmel és tudatosságommal kezdtem hozzá a sütõtökfelfújt készítéséhez, és ezerszer jobban élveztem a folyamatokat. ez sem mai ötlet, ráadásul nem az enyém, de nagyon ütõs fogás. ráadásul két verziója is van, lehet sós is, édes is. még mindig izgatottan várom, hogy felemelkednek-e, ilyenkor vannak nehéz pillanatok is, de mindenképpen megéri rászánni az idõt és az idegrendszert.
sütõtökfelfújt
hozzávalók:
(9 db 9 cm átmérõjû tálkához)
500 g meghámozott, magjaitól megszabadított sütõtök felkockázva ...