Sütõtök - birsalma chutney

2011-10-27

sponsored links


A birsalma a gyümölcsök között olyan, mint a borban a barrique. Nem óvodás korban szeretjük meg. Birsalmasajt, fõleg számomra a dióval szépen díszített változata, hát köszönöm szépen nem! Mármint óvodás koromban nem. Bezzeg most milyen hálás lennék bárkinek, aki ajándékba nekem ezt hozna. Szóval , hogy rátérjek az elkészítésére, a birsalma egy nehéz eset. Már hámozni sem semmi, bár még az bizonyult a legkönyebb feladatnak. Darabolni, és a magházát kiszedni kifejezetten hentesi feladat (nálunk vér is folyt-speciel most nem az enyém), és amint ezen túl vagy, akkor pedig az eddigi feladatokkal eltöltött idõvel fordított arányosan idõ alatt, azaz percek alatt bebarnul. Ez ellen némi citromlé segít. Az elõzõ bejegyzésemre felhívom a figyelmet, különösen az idõvel kapcsolatosan részt emelném ki. Vegyük komolyan!

Sütõtök-birsalma chutney
(4 - 5 kis üveghez)

H o z z á v a l ó k ...

Folytats a blogon ... nyarikonyha.blogspot.com/2011/10/suto...

sponsored links

Keres?s