Sütõben sült zöldségek
sponsored links
Nem mondanám, hogy ez egy recept lesz, mert annál egyszerûbb. De sokszor csak egy ötlet hiányzik ahhoz, hogy mi is legyen az ebéd, ezért is teszem közzé. Meg azért is, mert én nem vagyok egy nagy zöldségfogyasztó, de ilyen formában nagyon ízlettek, hátha másnak is bejön vagy a gyerekeknek is jobban be lehet csempészni ilyesmit az étrendjükbe.
Hozzávalók:
gomba (csiperke)
édesburgonya
cukkini
répa
hagyma
paprika
olívaolaj
fokhagyma
fûszer (én grill fûszersót használtam)
Elkészítés:
Hasábokra, szeletekre vágjuk a zöldségeket.
Az olajba keverjük az apróra vágott (vagy összenyomott) fokhagymát és a fûszert és átforgatjuk benne a zöldségeket. Nem kell, hogy olajban tocsogjanak, a zöldség mennyiségétõl függõen néhány evõkanálnyi elég.
25-30 perc alatt, néha megrázogatva a tepsit, megsütjük.
Én csak magában ettem, de természetesen húsok mellé is kínálhatjuk köretként.
Szereted a gombás ételeket? Válogass közöttük ide kattintva!
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl!
Gombás étel? Most is az AMIGO ? a mi gombánk szuperfinom csiperkéibõl készült!