Sütõben sült rozmaringos-hagymás süllõcsigák törtpaszullyal

2012-04-22

sponsored links


Elérkezett a 48. VKF! forduló pályamûveinek utolsó leadási határideje. Tekintettel a téma iránti elkötelezettségünkre, úgy gondoltuk Gabival, hogy nem lesz baj, ha mi magunk is részt veszünk a játékban.
Mindenképp egyszerû ételt szerettem volna választani, ezért gondoltam, hogy nagymamám annak idején barna babból készült tört paszulya épp jó lesz. Ami a süllõt illeti, a babhoz nagyszerûen passzol, a citrom és a rozmaring is jól áll neki, viszont a hagyma-paprika-napraforgó olaj édessége kicsit elnyomta a süllõ lágy ízét. Legközelebb biztos, hogy karakteresebb ízû halat fogok választani, mondjuk amurt, pontyot, a tengeri halakat tekintve pedig abszolút befutó lehet szerintem a szardínia, a vörösmárna, de még az is lehet, hogy a laposhalak valamelyikével is kipróbálom egyszer.

Sütõben sült hagymás-rozmaringos süllõcsigák törtpaszullyal
Hozzávalók:
A csigákhoz: 2 db kb. 200grammos süllõfilé bõr nélkül (lehetõleg a vékonyabb, farok felé esõ rész), néhány ...

Folytats a blogon ... tavolainpiazza.blogspot.com/2012/04/e...

sponsored links

Keres?s