Sütõben sült ropogós hagymakarika
sponsored links
Már jeleztem a múltkori rántott hagymakarikánál, hogy megtaláltam a majdnem tökéletes változatot, és említettem, hogy kipróbálásra vár egy másik ígéretes recept is. Azóta ki is próbáltam, és azonnal meg is osztom veletek, hogy késedelem nélkül bárki kipróbálhassa, mert nagyon jó lett.
A rántott hagymakarikának csak egyetlen baja van, hogy képtelenség kiszellõztetni a lakást utána, hosszú idõn keresztül (bár nálunk ez a probléma már megoldódott, mert a tavaszi télnek köszönhetõ, hogy eszembe jutott, hogy a karácsonyi rántott halat a teraszon süssem egy indukciós fõzõlapon, és azóta minden ehhez hasonló ételt ott sütök).
Ez a hagymakarika nagyon finom, ropogós, és izgalmas, mert az íze mindig attól függ, hogy milyen fûszerezésû chipszet használunk hozzá. Én most kétfélét is kevertem, mert csak így lett elég, és ettõl egész érdekes elegyet kaptam. A sûrû joghurtos mártásból vastagabb réteg tapad a karikákra, és így elég sok chipsmorzsát felvesz, ami egy finom, ropogós bundát képez rajta. Most csak ...