Sütõben sült provance-i marharagu
sponsored links
Fogalmam sincs, mikor aludtam utoljára 4 óránál többet egyben, ha egyáltalán valaha volt ilyen. És ennek semmi köze ahhoz, hogy megszületett Rozi. Oké, azóta azt a keveset is éberebben alszom végig, de ennyi. Anyukám szerint apró gyerekként sem voltam jó alvó, ebbõl következõen Õ sem pihente laposra magát? Viszont valamilyen kegyesség folytán tegnapról mára bruttó 10 órát aludtam. Úgy saccolom, hogy ez kb. nettó min. 6 órányi színtiszta alvás volt. Köszönöm! Állítólag, egyébként, meg lehet tanítani az agyunkat a jó, pihentetõ alvásra. Ha ez valakinek sikerült már, keressen meg engem, és beszélgessünk.
Ez meg itt az Apa fõz rovat legújabb kincse. Egy lusta ebéd egy lusta vasárnapra, egy lusta desszert elé.;)
Elõkészítés: 15 - 20 perc
Sütés: 2 - 2,5 óra
Hozzávalók:
80 dkg marhahús (lábszár vagy comb)
5 ek. olívaolaj
2 fej vöröshagyma ...