Sütõben sült provance-i marharagu

2015-01-25

sponsored links

sutoben_sult_provance_marharagu

Fogalmam sincs, mikor aludtam utoljára 4 óránál többet egyben, ha egyáltalán valaha volt ilyen. És ennek semmi köze ahhoz, hogy megszületett Rozi. Oké, azóta azt a keveset is éberebben alszom végig, de ennyi. Anyukám szerint apró gyerekként sem voltam jó alvó, ebbõl következõen Õ sem pihente laposra magát? Viszont valamilyen kegyesség folytán tegnapról mára bruttó 10 órát aludtam. Úgy saccolom, hogy ez kb. nettó min. 6 órányi színtiszta alvás volt. Köszönöm! Állítólag, egyébként, meg lehet tanítani az agyunkat a jó, pihentetõ alvásra. Ha ez valakinek sikerült már, keressen meg engem, és beszélgessünk. ;)

Ez meg itt az Apa fõz rovat legújabb kincse. Egy lusta ebéd egy lusta vasárnapra, egy lusta desszert elé.;)

Elõkészítés: 15 - 20 perc

Sütés: 2 - 2,5 óra

Hozzávalók:

80 dkg marhahús (lábszár vagy comb)

5 ek. olívaolaj

2 fej vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... rizsazzunk.cafeblog.hu/2015/01/25/sut...

sponsored links

Keres?s