Sütõben sült csuka - újabb próbálkozás
sponsored links
Legnagyobbikom ma szabadnapos volt, és bár nagyon csúnyára változott az idõ, elment csukázni. A havas rossz idõ ellenére szép zsákmánnyal tért haza. Akkora csukát hozott, hogy öröm volt nézni. Egészben nem fényképeztem le (vajon miért nem?), csak filézés után a két filéje keresztben végigérte a nagy tepsit. Most így, a gerincérõl leválasztva fûszereztem be és sütöttem meg, hogy jobban átjárhassák a fûszerek. De ennek a módszernek is megvan a hátránya, a bõr összerántotta a csuka húsát. A sütés végére hosszra összement, és mintha kiszélesedett volna. Ez persze semmit nem rontott az ízén. A legutóbbi csukasütésnél kikevert fokhagymás-borsos-chilis fûszerrel szórtam be, és margarin darabkákat tettem rá. Nem néztem az idõt, hogy mennyi ideig sült, de ...