Sütés nélküli epres szelet
sponsored links
Ez a süti az ünnepi ebédünk fénypontja volt. A maga egyszerûségével, megpakolva sok-sok eperrel, mutatós tetõvel nagyon kívántatta magát.
Hozzávalók:
Az alaplaphoz: 250 g keksz, 200 g sótlan mogyoró, 50 g kókuszreszelék, 200 g vaj, 4 evk. porcukor, 50 g kakaó.
A kekszet apróra törjük, a mogyorót ledaráljuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk .
Egy tepsit sütõpapírral kibélelünk, majd a masszát kézzel a tepsi aljára simítjuk, aztán egy órára jégszekrénybe tesszük.
A krémhez: 300 g mascarpone, 300 ml tejszín, 150 g porcukor, 10 g zselatin, 400 g eper.
A zselatint beáztatjuk, a mascarponet a cukorral habosra kavarjuk, a tejszínt pedig ...