Sütés nélküli csokitorta
sponsored links
Elõljáróban csak annyit, hogy nagyon-nagyon finom, de tömény, csokis finomság. Csokoládé-függõknél -szerintem- bejön :)
Hozzávalók: Az alaphoz: 25 dkg keksz, 10 dkg dió, 15 dkg margarin. A krémhez: 20 dkg csokoládé, 2 dl tejszín, 10 dkg krémsajt, 2 tasak habfixáló, menta aroma.
Elkészítése: A kekszet nagyon finomra törjük vagy daráljuk, a diót is ledaráljuk, majd az olvasztott vajjal egynemûvé keverjük és sütõpapirral ellátott formába nyomkodva a hûtõbe tesszük, míg a krém is elkészül. Ehhez a darabokra tört csokoládét a tejszínnel forráspontig hevítjük, levéve a tûzrõl, belekeverjük a menta aromát, majd néha megkevergetve teljesen ...