Sültpaprikakrémleves füstölt lazacos, zelleres galuskával
sponsored links
Csak a neve flancos kicsit. A fotó meg jól példázza a gyerekerdõben való küszködésemet. Meg kéne tanulnom úszni a levegõben. Vízszintesen, hogy lehetõleg senkit se rúgjak meg, ha mégis láb alá kerül. A munka-ovi-szakdolgozatírás mesterhármas példátlanul fárasztó dolog, muszáj volt ma levezetnem valamivel a felgyülemlett feszültséget..valamivel, ami nem a gyermek :) Igazság szerint szinte menekültem a konyhába. Ha le kellett volna rajzolnom még egy Optimust, (Transformers õrület) ott helyben elszáll az agyam. A konyhai pöncögés megnyugtat. Szépen, komótosan hámozok, pakolgatok, melegítek, szikkasztok, duzzasztok, kelesztek, reszelek, szuttyogok, mellé rádiót kapcsolok (tökfeleslegesen, úgyis túlordítják, de legalább a tudat megvan) és ez lehiggaszt. Az már más kérdés, hogy közben õk is jönnének szuttyogni. Nane. Ekkor jön a pohár bor. Tegnap egy sámlin kepesztettek hárman, azért, hogy kocsányon lógó szemekkel bámulják, ahogy forog a mikrohullámúban valami. Mintha az ûrbõl jöttek volna. Vagy csak egyszerûen aznap vettük volna a mikrót. Egyikrõl sincs szó, illetve néha kételkedem, hogy elõbbirõl mégiscsak szó lehet :) A mai kaja pontról pontra úgy született, mint az én konyhámban sokminden. 4-5 kápiapaprika rettenetesen ráncos állapotban, felhasználásra ...