Sültpaprika
sponsored links
Gyermekkorom meghatározó íze. Amióta édesanyám nincs közöttünk, férjhez mentem és apuék is távolabb költöztek, már magamat kel meglepnem, ha valami hazai akarok enni. Szerencsére jó mentoraim voltak, így a hétvégi grillezés keretén belül pár adag sültpaprikát is lesütöttem. Aki még nem evet nem is tudja elképzelni, hogy milyen finom. Fõleg húsok mellé, de én magában kenyérrel is imádom, fõleg a levébe tunkolni. De ha nem készítünk öntetet, akkor magát a sültpaprikát még ezer féle módon felhasználhatjuk pl. rakott ételekhez (rizses darált hús, padlizsán, paprika), de ezt hamarosan, készételként is bemutatom. Paprika ? só ? olaj ? cukor ? ecet
Fejenként legalább 2-3 paprikával számoljunk. Válasszunk vastagabb húsú, egyenes, kevésbé girbe-gurba és rücskös paprikát. Fontos, a mi érdekünkben, hogy legyen szára, mert megkönnyíti a sütés közbeni ...
Fejenként legalább 2-3 paprikával számoljunk. Válasszunk vastagabb húsú, egyenes, kevésbé girbe-gurba és rücskös paprikát. Fontos, a mi érdekünkben, hogy legyen szára, mert megkönnyíti a sütés közbeni ...