Sülthátszín szelet balzsamecet juice-zal és parmezánnal
sponsored links
Jöjjenek a húsok a sok tészta után, ez paleo barátaimnak is mehet éjjel nappal!:-) Isteni vörös húsokat készítettünk hétfõn, egyszerû köretekkel, mindegyik elkészíthetõ egy gyors, de különleges vacsoraként, ha valakit el akarunk kápráztatni, vagy csak gasztro orgazmusban szeretnénk részesíteni magunkat!:-)
A hát és bélszín mindketten jó barátaim, így a mai recept volt az egyik kedvenc fogásom a suliban, mert szép félig átsült steaket készítettem, ami teljesen egyszerûen volt fûszerezve és igazi pikantériája a balzsamecetben rejlett, mennyei ízvilág tárul elénk, egyszerûen friss ruccolával tálaljuk nem is kell hozzá más köret, mert a hús önmagában is isteni, szépen tálalva tényleg impozáns vacsora, ha valakit el szeretnénk kápráztatni, úgyis jön a Valentin nap és fõzni szeretõ embertársaim, nem kell csilliókat költeni, elég egy gyönyörûen felszolgált finomság, jó bor, konyak és máris meg van az aji, ami nemcsak a párunknak, de nekünk is jó...
Na az ajándék ötletek után jöjjön a munka, süssük meg ezt a hátszínt:
Tagliata con aceto di balsamico sulla ruccola e parmigiano: