Sültburgonya-krémleves szarvasgombával

2012-07-02

sponsored links

Alexandre Dumas szerint "a szarvasgomba a hölgyeket gyengédebbé, a férfiakat szeretni valóbbá teszi". Gasztronómiai különlegesség, aminek az íze talán semmihez sem hasonlítható. Olyan, mintha "illatot ennénk, de az illat amit a nyelvünkkel érzékelünk mégsem ugyanaz, mint amit elõtte a gombán éreztünk. (forrás: Wikipedia)

Azt gondolom, jobban nem is lehetne jellemezni a szarvasgombát, mely egy hétköznapi ételbõl is különleges finomságot varázsol. Itt egy  példa rá, az egyszerû krumplikrémleves. Kettõs csavar van benne, egyrészt a szarvasgomba "kaviár", másrészt pedig, hogy sült krumpliból készült. De kanyarodjunk vissza a szarvasgombára és arra, hogy hogy került a levesbe :). 

Pár hete kaptam egy nagyon kedves levelet a Gurmand.hu csapatától, amelyben felajánlották kipróbálásra pár terméküket. Bevallom, nagyon örültem az ajánlatnak, mivel szeretek kísérletezni különleges alapanyagokkal de azt gondoltam, hogy a szarvasgomba nem az én pénztárcámhoz való.  Az elsõ dolgom az volt, hogy megnézzem a cég honlapját, amely ...


Folytats a blogon ... dejofozni.blogspot.com/2012/07/sultbu...

sponsored links

Keres?s