Sült édesburgonya

2017-03-06

sponsored links







Eddig csak egyszer ettem édesburgonyát egy fõzõtanfolyamon, de akkor nem igazán ízlett. Most viszont valamiért úgy gondoltam, hogy eljött a pillanat, hogy újabb próbát tegyek vele és örülök, hogy megtettem, mert most viszont nagyon bejött. Az íze tényleg kicsit édeskés, nekem valahol a sütõtök és a krumpli között van.

Ehetjük mártogatóssal magában, önálló köretként vagy más zöldségekkel kombinálva.

Egyre többször látom a boltokban akciósként, úgyhogy ki lehet próbálni, hátha nektek is megtetszik.



Hozzávalók:

édesburgonya



bors

olaj



Elkészítés:

Az édesburgonyát meghámozzuk és 6-7 mm-es hasábokra vágjuk.

Sózzuk, borsozzuk, tepsibe rakjuk és kb egy evõkanálnyi olajjal átfröcsköljük.

180 C-os sütõben 15-20 perc alatt megsütjük.



Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?







Forrás: http://www.ritakonyhaja.hu/etlap/koretek/4120-sult-edesburgonya-recept.html







Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2017/03/06/sult...

sponsored links

Keres?s