Sült tintahal karika
sponsored links
Ma egy rém egyszerû, általában mindenki által kedvelt tengeri herkentyû következik, ezt még azok is szokták szeretni, akik egyébként nem eszik meg tengerben élõ társainkat!
El lehet rontani, méghozzá nagyon könnyen, a legfontosabb, az, hogy az olaj nagyon forró legyen és körülbelül 5-6 percig süssük, így nem lesz gumis, rágós!
Itt is fontos a tegnap említett, citrom, bor, fokhagyma, só, bors kombi, mert így tökéletes!
Kitûnõ elõételként, csakúgy rágcsálni, mellé mártogatóst is készíthetünk, zöldségekkel együtt, szóval ez is a könnyû, gyors, de nem hétköznapi kaják közé tartozik, amit általában, azért könnyen be is tudunk szerezni, ma már sok helyen kapható és friss, hipermarketekben is vehetjük, de a nagy csarnokban frissebb és megbízhatóbbak az ...