Sült tarja párolt zöldségekkel

2014-02-06

sponsored links


Olyan rendesen eszi Apa és Legkisebbikem is a húsmentes ételeket nap mint nap, és olyan átéléssel álmodoznak egy kis húsról, hogy vacsorára ma azzal kedveskedtem Nekik. Persze nekem is jól esett :)! Mindenkinek 2 szelet csontos tarját sütöttem, kb. 85-90 percig alufóliával lefedve, 200 fokon és légkeverésen (bár elõször csikorgott a sütõm, mint a veszedelem, de végül elhallgatott), utána átállítottam a sütõt turbo grillre, úgy sütöttem a húsok mindkét oldalát szép pirosra pár perc alatt. Köretnek  2 csomag (mindkettõ 45 dkg-os volt) mirelit zöldséget pároltam meg pici olaj és víz hozzáadásával. Egy kelbimbót és egy zöldségkeveréket, amiben sárgarépa, zöldborsó, brokkoli és karfiol volt. Ugyanolyan fûszerkeverékkel fûszereztem, mint a tarját. Az összetétele megegyezett a tepsis krumpli fûszerkeverékével. Persze most sem fogyott el az összes fûszer, még a zöldségek befûszerezése után sem (a zöldségekhez 1 fehér kanál fûszerkeveréket és egy csapott fehér kanál ételízesítõt használtam fel.) Isteni volt!! Ha nem vacsorára ettük volna, 4 óra lenne a várakozási idõ utána.



Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2014/02/sult-tarj...

sponsored links

Keres?s