Sült sütõtökös, kovászos svájci gyökérkenyér (pain paillasse)
sponsored links
Természetes, hogy a sütõtök van napirenden, hiszen most van szezonja. A svájci gyökérkenyér már régen napirenden van nálam, mostanában többféle technológiával és ízesítéssel is sütöttem.
Készült dagasztás nélküli verzió élesztõvel, dagasztás nélkül kovásszal, és dagasztott verzió kovásszal. Készítettem zöldfûszereset, szárított paradicsomosat, olívabogyósat és simát is. Most is kétféle ízesítéssel.
Az átláthatóság kedvéért külön bejegyzésben írok a - most készített, kétféleképpen ízesített kenyerekrõl.
Ezzel a bejegyzéssel párhuzamosan készítem a "Kovász élete" sorozatom újabb részét, hiszen a kovász nevelésével kapcsolatban újabb elõremutató és ?sorsdöntõ? tapasztalatokkal lettem gazdagabb. Nagy vonalakban ez azt jelenti, hogy több héten át ...