Sült póréhagyma baconös rizottóval Good Food

2012-03-23

sponsored links


A gasztroblogokon szinte futótûzként terjedt el a hír, hogy itthon is megjelent a Good Food magazin. Bevallom õszintén viszonylag ritkán veszek újságokat, mert jobban szeretem magam kitalálni, hogy mit fõzzek. Az utóbbi években azonban egyre igényesebb kiadványoök jelentek meg, ahol már a képek is olyan ínycsiklandóak, hogy képtelenség ellenállni. Mégis sokszor jártam úgy, hogy megvettem az újságot és utána egy receptet sem próbáltam ki végül, de valamit mégiscsak tudnak a szigetországban, mert az elmúólt héten csak az újságból fõztem, nemis nagyon kalandoztam el a hozzávalók, elkészítés tekintetében és nagyon guszta dolgok születtek a kezem alatt, szóval éves elõfizetõ lettem. Illetve, hogy pontosítsak párom befizetett a Good food menzára, ez azért elég meggyõzõ nem?!

Ami a szerkesztõk szerint belekerül, na meg a lábjegyzet, amit hozzágondoltam: 

15 dkg bacon(felcsíkozva)
5 dkg szalonna (apró kockára vágva)
1 póréhagyma (hosszában félbevágva, vékonyan felszeletelve)
25 dkg rizs (20-22 percig fövõ)
7 dl szárnyas alaplé (Knorr házias levesalapot használtam) ...

Folytats a blogon ... edesfogadalom.blogspot.com/2012/03/su...

sponsored links

Keres?s