Sült párolt csirkemell, amire mindig van indok
sponsored links
Ez az az étel, amire mindig találunk indokot, hogy elkészítsük, annyira egyszerû, mint az "egyszeregy". Olyan illata van, ami belengi az egész lakást és úgy szállingóznak be a konyhába a családtagok, mint amikor valami nagyon csokis csoda sül a sütõben. Nem lehet elrontani, bomba biztos. Mi most barna rizzsel és csemege uborkával ebédeltük.
Több oka van annak, hogy gyakran eszünk ilyen sült párolt csirkét:
1. Frissen készül, de nem kell mellette állni, közben lehet tenni venni, akár egyet társasozni is a gyerkõcökkel
2. Nem lehet kiszárítani a csirke mellet, nagyon omlós, szaftos és puha lesz a csirke.
3. Elõre is elkészítheted és könnyen melegíthetõ, a saját szaftjában lefedve.
4. Ha esetleg marad belõle, akkor hideg sültként is nagyon jól mûködik. Nagyon finom szendvicsekben vagy salátaként.
5. Ha nálunk valaki lebetegszik, akkor valahogy mindig felkerül a menübe, mert olyan igazi házias, gyomor simogató íze van.
6. Felnõttek és gyerekek is nagyon szívesen eszik nálunk.
Hozzávalók:
- egy bõrös csirkemell ...