Sült párolt csirkemell, amire mindig van indok

2013-02-07

sponsored links

PAROLT

Ez az az étel, amire mindig találunk indokot, hogy elkészítsük, annyira egyszerû, mint az "egyszeregy". Olyan illata van, ami belengi az egész lakást és úgy szállingóznak be a konyhába a családtagok, mint amikor valami nagyon csokis csoda sül a sütõben. Nem lehet elrontani, bomba biztos. Mi most barna rizzsel és csemege uborkával ebédeltük. 

Több oka van annak, hogy gyakran eszünk ilyen sült párolt csirkét:
1. Frissen készül, de nem kell mellette állni, közben lehet tenni venni, akár egyet társasozni is a gyerkõcökkel
2. Nem lehet kiszárítani a csirke mellet, nagyon omlós, szaftos és puha lesz a csirke.
3. Elõre is elkészítheted és könnyen melegíthetõ, a saját szaftjában lefedve.
4. Ha esetleg marad belõle, akkor hideg sültként is nagyon jól mûködik. Nagyon finom szendvicsekben vagy salátaként.
5. Ha nálunk valaki lebetegszik, akkor valahogy mindig felkerül a menübe, mert olyan igazi házias, gyomor simogató íze van.
6. Felnõttek és gyerekek is nagyon szívesen eszik nálunk.

Hozzávalók:

  • egy bõrös csirkemell ...

Folytats a blogon ... mazsakonyhaja.blog.hu/2013/02/07/sult...

sponsored links

Keres?s