Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
sponsored links
Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.Hozzávalók :
- 1 db sült, pácolt pulyka (95 dkg)
- 4 db nagyobb krumpli
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ág rozmaring
- 5 szál kakukkfû
- fokhagymasó
- õrölt fekete bors
- majoránna
- kacsazsír
A krumplikat héjában félig megfõzöm, majd felkarikázom, s egy kacsazsírral kikent serpenyõbe rakom. Fûszerezem. Berakom a 180 C fokra elõmelegített sütõbe, s 35 percig sütöm.
A pulykacombot egy serpenyõbe helyezem, teszek bele kacsazsírt, fûszerezem, rászórom a zöldfûszereket és az aprított fokhagymát. Ez is mehet a sütõbe.
Közben a petrezselymet - nem túl apróra - felvágom.
Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet húst és sült krumplit, s szórok rá petrezselymet.