Sült paradicsomos kakukkfüves fejtettbab

2017-08-23

sponsored links




Kétség sem férhet hozzá, szeretjük a babot.
Lehet az zöldbab (zöld zöldbab, sárga zöldbab, lila zöldbab, spárgabab), fejtett bab, szárazbab.
Készül levesnek, fõzeléknek, salátának, rakottan.
 Párolva, sütve, fõzve, erjesztve, kovászolva.
Tejszínesen, tejfölösen, joghurtosan, paradicsomosan, savanyún, édesen, csípõsen.




Most fejtett bab, paradicsommal sütve, sok-sok kakukkfûvel.





Sült paradicsomos kakukkfüves fejtettbab

Hozzávalók

frissen fejtett bab
csombor
paradicsom
3 féle kakukkfû
bors
kókuszvaj
tálaláshoz
hagyma
citrom
friss kakukkfû



- A babot a csomborral kevés vízben megfõztem, félretettem.




- A kókuszvajon a paradicsomokat félbevágva megsütöttem. 
Megszórtam a kakukkfûvel, egy fél kivételével tányérra szedtem, félretettem.




- A visszamaradt fûszeres szaftba átszedtem a babot, 
újabb kakukkfû hintést kapott és odasütöttem.






- Az illatos sült babot, a sült paradicsomokkal, kovászos uborkával, nyers hagymával, 
citrommal és friss kakukkfûvel megszórva tálaltam.
Fermentált chiliszószt kínáltam mellé.












Folytats a blogon ... szeretetrehangoltan.blogspot.com/2017...

sponsored links

Keres?s