Sült oldalas ropogósra sütött hagymakarikákkal

2011-11-12

sponsored links


Szeretem a hagymás rostélyost a rajta ficegõ ropogós hagymával egyetemben. De a marhahús csak elvétve van jelen a konyhámban, a ropogós hagymát viszont nem szeretném mellõzni az asztalunkról. Adva van a megoldás, egyéb húsokon is kiválóan mutat. Sütöttem már csirkéhez, sertéshez.
Most éppen nagyon szép oldalas került elõ, ebbõl készítettem hagymás sült oldalast rizzsel.
Az oldalast fél tenyérnyire darabolva, sózva sütõben sütöttem meg az itt leírt módon. Fokhagyma most nem került rá, hisz ropogós hagymával terveztem.
A szép nagy hagymákat tisztítás után karikákra vágtam, a karikákat szétszedtem és egy tálban liszttel összekevertem. Bõ forró olajban, közepes lángon ropogósra sütöttem. Csak akkor sózom meg mikor már kisült, és kiszedtem az olajból.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... annifakanala.blogspot.com/2011/11/sul...

sponsored links

Keres?s