Sült libamell almás párolt káposztával
sponsored links
Idén kipróbáltuk a libatartást. Mivel Mr. Mézeskalács még véletlenül sem volt hajlandó belemenni, hogy idén ne tartsunk állatot, és erõsen emlegette a kacsákat (rémtörténeteket olvastam már a kopasztásukról és nem igazán vagyok elájulva a húsától sem), ezért aztán én gyorsan letettem a voksom a libák mellett.
Négy pelyhes aprósággal indultunk, amik ijesztõ ütemben nõttek.
A növésükkel egyforma ütemben nõtt a modortalanságuk is, egyre barátságtalanabbá váltak.
A gyerekeinket már május végén nem engedtük a közelükbe, mert alacsony termetük miatt a libák úgy érezték könnyedén le tudnák õket gyõzni és ezt minden alkalommal meg is próbálták.
Mostanra már eljutottam arra a szintre, hogy ha rájuk nézek rögtön a tányéromon látom õket.:)
Mivel én még soha nem ettem libát és Mr. Mézeskalács is csak nagyon régen, ezért nem bírva a kíváncsiságunkkal két hete levágtunk egyet.
A méretein még én is meglepõdtem. Látszott, hogy õrült nagy, de azért nem gondoltam, hogy ...