Sült krumpli citrommal és petrezselymes öntettel
sponsored links
Az ottalvós buli egyik vacsora-alkotóeleme volt! :)))
A másik (a fõ :) ugyanis BBQ oldalas
és Buffalo csirkeszárny volt,
a Chef barátunk jóvoltából! :)))
(Isten-király sültek voltak! :)
A másik (a fõ :) ugyanis BBQ oldalas
és Buffalo csirkeszárny volt,
a Chef barátunk jóvoltából! :)))
(Isten-király sültek voltak! :)
A fotókért elnézést kérek, de itt nem ez volt a lényeg! :)
Hozzávalók: (10 fõre) -3 kg apró szemû krumpli (ha nincs ló...mármint újkrumpli :)
-olívaolaj
-1-2 fej fokhagyma (gerezdekre szedve, de a héjban hagyva)
-tengeri só
-darált bors
-1 citrom (8 cikkre szétvágva)
-pár ág rozmaring, a krumpli közé tépkedve
Elõmelegített sütõ, légkeverés, 180 fok, 1 óra.
Amikor a krumpli megsült, megöntöztem
olívaolajban eltett, apróra vagdosott,
2 csokornyi petrezselyemmel.
De annyira, hogy ennél a pontnál
már az asztal körül toporgott a
történés minden egyes (és kettes :)
résztvevõje! :)))))