Sült kolbász másként

2011-09-11

sponsored links


Egy 2008-as Delicious magazinból jött az ötlet. Meg kell mondjam, egészen isteni így elkészítve a jó öreg debreceni.

A család kapacitásának megfelelõ mennyiségû sütni való kolbászt a tepsibe pakol az ember. Kicsit meg is szurkáltam, hogy ne robbanjon. Alá került 1-2 dl vörösbor, mellé pedig jó két marék koktélparadicsom, 2-3 kisebb vöröshagyma felnegyedelve. 1 szép kövér kaliforniai paprikát is feldaraboltam, az is ment mellé, ahogy pár fokhagyma gerezd is. Az egészet jól megsütöttem, maximum fél órára van szüksége a jó forró sütõben.

Aztán már csak néhány komolyabb szelet kenyérre van szükség a tunkoláshoz, illetve egy ...

Folytats a blogon ... agifoz.blogspot.com/2011/09/sult-kolb...

sponsored links

Keres?s