Sült kolbász

2013-01-14

sponsored links


Tél van, hideg van, kell a tápláló étel. Az én nagy kedvencem a kolbász, ha fáradt vagyok, kimerült, kenyér nélkül, nyersen eszegetem és ahogy a fogam belemélyed a húsba, leolvad rólam a fáradtség okozta agresszió. Hiába na, oroszlán vagyok.
Gyerekkoromban nagy élmény volt, amikor a házi kolbász lekerült a füstrõl... A Karácsonyt a szülõfalumban töltöttem, az én drága Iván bátyám tudta mivel tegyen engem boldoggá: egy pohár szilvapálinka egy arasz házi kolbász, pár szelet vason pirított kenyér.
Sajnos nincs mindig Karácsony, de a boltban is találtam jó, házias jellegû kolbászt, mindenkinek ajánlom a Sergiana kolbászfajtáit: van egyszerû, van csípõs, az én kedvencem a bazsalikomos.

Sült kolbász almával és tormamártással

Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg házi kolbász, 4 alma, 10 dkg vaj, 2 evõkanál liszt, 1 dl tej, 3 evõkanál ...

Folytats a blogon ... finomsagaim.blogspot.com/2013/01/sult...

sponsored links

Keres?s