Sült kacsamell lilakáposztával, sajttallérral
sponsored links
Néhányszor megpróbálkoztam már a kacsamell készítésével, de eddig nem találtam meg a tökéletes elkészítési módját. Az utóbbi idõben a húspult elõtt állva, sokszor kacérkodtam a gondolattal, hogy vegyek kacsamellet,de mindig elvetettem a gondolatot, mondván úgysem lesz tökéletes, inkább menjünk a biztosra. De pénteken annyira szép melleket láttam, hogy nem tudtam otthagyni. Elkezdtem a neten böngészni a tökéletes sült kacsamell elkészítésének titkát, és összeállt végre a saját tökéletes receptem. Nem teljesen rozé, mert azt nem nagyon szeretjük, de kívül ropogós, belül porhanyós.
Hozzávalók 4 személyre:
2 kacsamell (kb. 80 dkg)
só, bors
2 evõkanál olaj
1 közepes fej lilakáposzta
1 fej lilahagyma
2 evõkanál cukor ...