Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefõttel

2014-04-21

sponsored links

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival, fehérboros fehérkáposztával, tormával és barackbefõttel

 Hozzávalók :
  • 2 db kacsacomb
  • 4 db újkrumpli
  • 2 szál petrezselyem
  • 20 dkg savanyított képoszta
  • 1 dl fehérbor
  • 2 db babérlevél
  • köménymag
  • õrölt fekete bors
  • 1 ek ecetes torma
  • 2 ek barackbefõtt
  • olívaolaj
Elkészítés:

A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, s beteszem a hûtõbe 48 órára egy serpenyõben.

Másnap mellérakom az újkrumplit és a a káposztát, melyre babérlevelet rakok, borsozom és locsolok rá fehérbort, s .beteszem egy 200 C fokra elõmelegített sütõbe. A vége felé a krumplira rakok vagdalt petrezselymet.

Amikor megsült, tálalok. A tányérra rakok egy kacsacombot, 2 db krumplit, káposztát, barackot és tormát.

Fehérborral fogyasztom.


Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2014/04/sult...

sponsored links

Keres?s