Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befõttel

2014-02-12

sponsored links

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befõttel

Egyik kedvencem, a kacsacomb.

Hozzávalók
  • 3 db kacsacomb
  • 3 db burgonya
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • vaj
  • 1/2 vöröskáposzta
  • 3 db sárgabarack befõtt
  • 3 tk áfonya lekvár
  • olívaolaj
  • 1 db lilahagyma
  • vörösborecet
  • õrölt
  • fekete bors
  • köménymag
  • 1 tk cukor
Elkészítés:

 A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, s beteszem a hûtõbe.

A káposztát vékonyra vágom, egy serpenyõben olajon, köménymagon , vörösborecettel megpárolom.

A krumplit megfõzöm, megpucolom, összetöröm, kevés vajjal összekeverem. Egy serpenyõben az aprított hagymával, fokhagymával átpirítom.

A kacsacombokat mindkét oldalukon megsütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra egy kacsacombot, egy-egy  kupac krumplipürét, vöröskáposztát, egy sárgabarack befõttet, amibe egy teáskanál áfonyalekvárt rakok.




Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2014/02/sult...

sponsored links

Keres?s