Sült halfilé ropogós bundában, grillezett zöldségekkel
sponsored links
Egészséges, színes halétel, kezdõknek is sikerülni fog (és nem is hizlal)
Sajnos ritkán eszünk halat, bár mindig megfogadom, hogy ez nem így lesz. Ha jól tudom, heti egyszer mindenképpen érdemes lenne valamiképpen magunkhoz venni a bennük levõ értékes anyagok miatt.
A mostani ételhez hasonlót egyszer már készítettem, de akkor más volt a köret és egy kis citromszósz is párosult hozzá (itt található).
Most teljesen natúrra vettem a figurát, hagytam, hogy az alapanyagok íze magárt beszéljen, és bizony így is szuper lett. Ja, és annyira egyszerû, hogy a legkétbalkezesebbek is simán nekiállhatnak
Sajtkéregben sült hal grillezett zöldségekkel
Hozzávalók 4 fõre:
80 dkg tengeri halfilé
30 dkg edami vagy puha trappista sajt ...