Sült hagymás gyökérkenyér - pain paillasse természetes kovásszal, dagasztás nélkül
sponsored links
Mostanában többféle is kenyeret sütöttem, úgyhogy érdemes hozzám benézni kenyérügyben.
Nem mintha eddig nem lett volna választék, most viszont újra "rákattantam" az ízesített kenyerekre is.
Számtalan ízesítéssel bemutattam már cipókat, gyökérkenyereket - szárított paradicsommal, olívabogyóval, sült sütõtökkel, zöldfûszerekkel, vegyes magvakkal - házi pékségemben mind megtekinthetõek.
Párban sütöttem ezt a sült hagymás kenyeret a diós gyökérkenyérrel, melyet már bemutattam. Kifejezetten azért választottam egyik ízesítésként a pörkölt diót, mert újabb házi nutella készült nálam, ez esetben pörkölt dióval. Néhány hete török mogyoróval és mandulával készült nutellát is bemutattam már. Fantasztikus volt a házi nutellám ezzel a diós házikenyérrel.
Másik ízesítõként a hagymára esett a választásom, imádom az édes, hagymával sült kenyereket, péksüteményeket. Önmagában is kellemes ropogtatnivaló a ropogós héjú, illatos, sült hagymás kenyér. Ugyanakkor többféle kencét - pástétomot, szendvicskrémet is kevertem hozzá. Igyekeztem a diós és a hagymás ízekhez passzoló krémeket összeállítani.
Természetesen mind be is fogom mutatni. Készült egy ...