Sült cékla parmezános totu krémmel (paleo)
sponsored links
Hozzávalók személyenként:
2 bébi cékla
5 dkg ToTu krém
1-2 dkg finomra reszelt parmezán
zöld petrezselyem
balzsamecet
törött bors
só
A céklát fóliába csomagolva 180 fokos sütõben puhára sütjük. Megtisztítjuk, kockára vágjuk. Sózzuk, borsozzuk. Meglocsoljuk a balzsamcettel. Megszórjuk zöld petrezselyemmel. A ToTu krémet összekeverjük a parmezánnal, a törött borssal és a sóval. Sütõpapírra kenjük (fél centi magas legyen), majd 180 fokos sütõben addig sütjük, amíg a teteje repedezni kezd (4-5 perc). Rámorzsoljuk a céklára. Sült húsok mellé kínáljuk.
A ToTut, a ToTu krémet, ToTu krém extrát és a tojásrudat paleo és bio boltokban, valamint a gyártó Capriovus Budapesti telephelyén Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. (Nyitva H-P 7-16) tudjátok beszerezni. Vidéken és Szlovákiában élõknek érdemes náluk telefonon, vagy emailben érdeklõdni, mert a járat útvonalán, egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel szállítják ki az árut. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.