Sült- csirkeszárny édes-savanyú mártással

2012-07-15

sponsored links

                                                                                     
Hozzávalók:Csirkeszárny, zsír, öröltbors, só, vöröshagyma, fokhagyma, mártáshoz: 1 db vöröshagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 db piros színû paprika, 1 db sárgarépa, kis darabka zeller, 1 kis doboz paradicsompüré, 1 ek kecsap, 1 ek. ecet, só, 1 ek cukor, ételízesítõ, olaj és még valami,( ananász konzerv )amit sajnos  elfelejtettem venni,  ezért most  1 db sárgabarackot vagdaltam kockára.
Elkészítése:   A csirkeszárnyat megtisztítottam.  A zsírt megforrósítottam majd beletettem a csirkeszárnyat  mk. oldalát kicsit a zsíron  sütöttem majd a  felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát is rátettem megborsoztam  felöntöttem kevés vízzel megsóztam és fedõ alatt kicsit pároltam. Kevés idõ után fedõt levéve lesütöttem. A mártáshoz : a sárgarépát ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/07/...

sponsored links

Keres?s