Sült- csirkeszárny édes-savanyú mártással
sponsored links
Hozzávalók:Csirkeszárny, zsír, öröltbors, só, vöröshagyma, fokhagyma, mártáshoz: 1 db vöröshagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 db piros színû paprika, 1 db sárgarépa, kis darabka zeller, 1 kis doboz paradicsompüré, 1 ek kecsap, 1 ek. ecet, só, 1 ek cukor, ételízesítõ, olaj és még valami,( ananász konzerv )amit sajnos elfelejtettem venni, ezért most 1 db sárgabarackot vagdaltam kockára.
Elkészítése: A csirkeszárnyat megtisztítottam. A zsírt megforrósítottam majd beletettem a csirkeszárnyat mk. oldalát kicsit a zsíron sütöttem majd a felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát is rátettem megborsoztam felöntöttem kevés vízzel megsóztam és fedõ alatt kicsit pároltam. Kevés idõ után fedõt levéve lesütöttem. A mártáshoz : a sárgarépát ...