Sült csirkecombok fûszeres burgonyával és almakompóttal
sponsored links
Szeretem a szaftos húsokat, amelyekhez mégsem kell zsiradékot használni. Már korábban is osztottam meg veletek sütõzacskó segítségével készült ételt, hát ez mai is éppen ilyen volt. Egy jó kis fûszerkeverék kell hozzá, és egy kevés víz.
Most a köret is együtt sült a hússal így a krumpli és a hagyma is átvette a fûszerek ízét.
Ugye mi szeretjük a húst gyümölccsel, így mivel most a köretbe nem került bele, készült hozzá kompót. Persze aki nem szereti együtt, elfogyaszthatja "desszertnek" is.
Sült csirkecombok fûszeres burgonyával és almakompóttal
Recept:
6 db csirkecomb (alsó/felsõ), 10 db kisebb méretû burgonya, 3 fej hagyma, víz
fél kg alma, fahéj, szegfûszeg, víz, édesítõ
Fûszerkeverék: só, õrölt pirospaprika, paradicsompüré, fokhagymapor, majoranna, kakukkfû ...