Sült csirkecomb sajtos-petrezselymes burival
sponsored links
Nem jó ez így, hogy minden este 11-kor vacsorázunk...De rájöttem, hogy imádok fõzni az egésznapos munka utána, megnyugtat, kikapcsol, és általában korgó gyomorral érek haza. Az étterembõl.Meg arra is rájöttem, hogy melyik az a pontja a lakásnak, ahol még ilyenkor is tûrhetõ képeket lehet csinálni, ha az ember egy sütõpapírt állít be háttérnek.:)
Tegnap épp arról szóltam, hogy Z vagy krumplit vagy rizst kér köretnek. Ma nem kért, én választottam. Csak egy sima petrezselymes krumplit akartam, de aztán csak ráolvasztottam egy kis Cheddar sajtot is. És nem húztam le a krumpli héját. Mostanában rászoktam, hogy nem pucolom meg, sokkal finomabb a héjával együtt, nem beszélve arról, hogy mennyi értékes vitamint veszítünk el a krumplipucolással (na meg idõt is, persze.)
Hozzávalók:
A húshoz:
9 db csirkecomb
só, bors
kakukkfû ( most sajnos csak szárított)
kb. fél deci olívaolaj
kb. 1 tk.fûszervaj-keverék ...