Sült csirke sajtos zöldbabbal
sponsored links
Mostanában hétvégenként idõszûke miatt gyakran készítem ezt az ételt ebédre, mert kevés vele a munka, a sütõbõl pedig megfelelõ idõ után csak elõ kell kapni a kész sültet és köretet, és már lehet is enni. Nagyon egyszerû étel, a húst zöldfûszerekkel, vagy magyarosan, köménnyel, borssal, pirospaprikával is lehet ízesíteni, nekem mostanában ez a változat jön be legjobban.
Az írás eredetileg a Bezzeganyán jelent meg.
A csirkéhez
egy konyhakész csirke (kb. 1,2 kg)
10 dkg puha vaj
egy citrom
3 gerezd fokhagyma
egy púpos teáskanál pirospaprika
egy teáskanál római kömény
egy mokkáskanál õrölt fûszerkömény
só, kevés víz
10 dkg puha vaj
egy citrom
3 gerezd fokhagyma
egy púpos teáskanál pirospaprika
egy teáskanál római kömény
egy mokkáskanál õrölt fûszerkömény
só, kevés víz
A körethez ...