Sült csicseriborsó

2013-11-09

sponsored links


Fûszeres, sült csicseriborsó köretnek vagy akár egymagában ropogtatni. Olyasmi, mint a mexicorn, de legalább tudjuk, mibõl van. :)

Elkészítése

A csicseriborsót beáztatjuk (ha van idõnk 1 éjszakára, ha nincs, 1-2 órára), majd sós vízben puhára fõzzük. (Természetesen konzervnél ez a lépés kimarad.) Alaposan lecsöpögtetjük a megfõtt borsót, majd olívaolajjal és a fûszerekkel összekeverjük. 180-190 °C-os (légkeveréses) sütõben, sütõpapírral bélelt tepsiben 30-40 percig sütögetjük, és közben 2-3x megforgatjuk.

Hozzávalók:
csicseriborsó
só, bors ...

Folytats a blogon ... izutazas.blogspot.com/2013/11/sult-cs...

sponsored links

Keres?s